Palvelut ja kuvaukset

Kaipaatko rentoutumista, lievitystä stressiin, hiljentymistä ja rauhoittumista? Haluaisitko pysähtyä hetkeksi ja hengähtää, löytää oman luonnollisen hengityksen rytmin, rauhoittaa kehosi ja mielesi? Haluaisitko voida paremmin?

Itseensä ja omaan hyvinvointiin panostus on aina kannattava sijoitus, etenkin, kun se sisältää hyvää oloa ja rentoutumista.

Tuntini koostuvat useasta osa-alueesta. Tuntini sisältävät esimerkiksi usein ohjatun meditaation, mielikuvitusmatkan ja/tai kehorentoutuksen – hengitysharjoitukset sisältyvät olennaisesti kaikkiin tunteihini. Teematunnit keskittyvät aina tietyn aihepiirin ympärille. Päivitän aina päiväkohtaisen, tarkemman sisällön tunneistani Facebook ja Instagram tileilläni. Jokainen tunti on laadittu sen mukaan, mikä juuri sillä hetkellä vahvasti itsessäni resonoi. Ohjaan tuntini aina ensin itselleni. Jokainen ohjaus kumpuaa siis syvältä sydämestäni ja voit aistia vahvan läsnäoloni kaikissa ohjauksissani. Tästä syystä tunnillani tunnet aina olevasi kanssani samalla kartalla.

Suvituuli tuntikuvaukset meditaatio

Meditaatio

Lempeä, ohjattu meditaatio auttaa löytämään täydellisen hiljaisen ja rauhan tilan. Meditaatio antaa tilan rauhoittua itsensä äärelle ja unohtaa ympäriltä kaiken muun. On vain tässä ja nyt. Olet täydellisesti läsnä hengityksesi kanssa.

Suvituuli tuntikuvaukset mielikuvitusmatka

Mielikuvitusmatka

Koetko haastavaksi rentoutua tai saada ajatuksia muualle? Kärsitkö nukahtamisvaikeuksista tai stressistä? Ohjaan sinulle rentouttavan mielikuvitusmatkan omaan paratiisiisi. Paikkaan, joka on vain sinulle, paikkaan, jossa on hyvä olla. Täällä ei ole aikaa, täällä kukaan ei odota sinulta mitään, eikä sinulla ole mitään velvoitteita. Olo jälkeenpäin on kuin olisit juuri ollut lomalla, matkalla sisimpääsi.

Suvituuli tuntikuvaukset kehorentoutus

Kehorentoutus

Käymme koko kehosi läpi lihas lihakselta rentouttaen sen täydellisesti. Hengitämme sisään elinvoimaa sekä terveyttä ja ulos kaiken sen mistä haluamme päästää irti. Tunnin jälkeen olosi on rentoutunut. Tunnet kiitollisuutta ja onnea tätä hetkeä kohtaan. Sinulla on kevyt ja syvästi rentoutunut olo. Voit huomata selkeän eron kehossasi rentoutuksen jälkeen.

Suvituuli hengitysharjoitus

Hengitysharjoitus

Kun synnymme, vedämme keuhkot täyteen ilmaa – kun lähdemme täältä, teemme samoin. Kaikki mitä siinä välissä tehdään, olisi myös hyvä keskittää hengityksen tiedostamiseen, sillä tietoisella hengityksellä on lukuisia hyviä terveysvaikutuksia. Hengitys on siis kaiken A ja O.

Jokainen tuntini alkaa ja päättyy hengitysharjoituksella. Kaikki mitä siinä välissä tapahtuu, tehdään hengityksemme tahdissa ja sen tiedostaen. Hengitys on kaiken pohja.

Suvituuli jooga

Jooga

Jooga kehitettiin aikoja sitten valmistamaan ihmisiä meditaatioon. Meditaatiossa saatetaan istua useita tunteja, istuminen on rankkaa puuhaa, joten se vaatii hyvää lihaskuntoa.

Kehomme nauttii liikkeestä ja mielemme pysähtymisestä, Näin ollen molemmat keho sekä mieli on syytä pitää tasapainossa. Elämme maailmassa, jossa annamme jatkuvasti aivoillemme ja kehollemme impulsseja toimia nopeammin; jatkuvasti on kiire. Tästä syystä useilla meistä rentouden tilaan on helpompi laskeutua kevyen, rauhoittavan jooga-asanan saattelemana.

Suvituuli työpajat ja teematunnit

Työpajat / teematunnit

Teemat ja työpajat vaihtuvat aiheen mukaan. Kaikkia työpajoja kuitenkin yhdistää hyvinvointi, sekä kehon ja mielen yhteys.

Työpajojen avulla voidaan vahvistaa vahvuuksiasi, lisätä energiaa, kiitollisuutta, onnea, sekä poistaa pelkoja – auttaa tunnistamaan unelmasi ja suuntaamaan ajatuksesi niitä kohti.

Suvituuli morsiamet ja polttarit

Morsiamet ja polttarit

Oletko tuleva morsian, kaipaatko rentoutusta? Vai oletko kenties saanut kaason luottotehtävän ja mietit nyt ihanaa, rentouttavaa ohjelmanumeroa suureen päiväänne? Miten olisi rentoutustunti, jonka kruunaa lasillinen kombuchaa, jotain muuta terveysjuomaa tai vaikka samppanjaa tunnin jälkeen? Aika täydellistä, eikö?

Suvituuli raskaus ja odotus

Raskaus ja odotus

Odotusaikana olo voi tuntua välillä raskaalta useastakin syystä; unet saattavat kärsiä liitoskipujen takia, saatat kantaa huolta vauvasta tai tulevasta. Hormonit vaikuttavat tunteisiin ja myös fyysinen olo voi olla välillä tukala. Erilaiset hengitysharjoitukset, meditaatio ja kehorentoutus auttavat löytämään tasapainoa, helpotusta ja huojennusta tarjoten rentouden tilan ja saamaan olosi paremmaksi henkisesti ja fyysisesti. Kaikki meditaatio - ja rentoutustuntini ovat soveltuvaisia raskauden kaikissa vaiheissa. Ohjatut hengitysharjoitukset ovat mahtava lahja synnytystä ja vauva-arkea helpottamaan.

Suvituuli yrityksille

Yrityksille

Oletko kiinnostunut työntekijöidesi hyvinvoinnista? Olisiko yrityksesi työntekijöiden henkinen ja fyysinen hyvä olo yhtenä mittarina yrityksesi menestykseen pitkällä tähtäimellä? Haluaisitko Sinä työnantajana tarjota työntekijöillesi mahdollisuuden tähän?

Ota yhteyttä, sovitaan tarkemmat yksityiskohdat ja räätälöidään ohjaukset juuri teidän yrityksen/työntekijöiden tarpeisiin sopiviksi.

Jokaisen menestyvän yrityksen taustalla on onnelliset, terveet ja hyvinvoivat työntekijät.

Verkkokauppa

Mikä olisikaan ihanampi lahja läheisellesi, kuin rentoutustunti? Onko sinulla ystävää tai läheistä, joka mielestäsi ansaitsee elämäänsä iloa, onnea, rakkautta, hyvinvointia, rauhoittumista ja rentoutumista? Jos vastasit kyllä, niin lahjakortti tunnilleni voisi olla aika ihana ❤️